Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://xn--tveitbtlag-65a.no

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Tveit båtlag som ansvarlig samler inn og bruker personopplysninger. Vår adresse er 5693 Årbakka. Vårt organisasjonsnummer er 911 791 196.

Styrets leder, er ansvarlig for behandling av personopplysninger. 

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det vert samla inn opplysninger fra vårt nettsted (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18.1. ledd.).

Formålet er både å gjøre brukeropplevelsen bedre for det ved at nettstedet husker innstillingene dine, hvilke sider du har besøkt, innlogging og eventuelle brukernavn og andre opplysninger som du har lagt inn og vil at nettsiden skal huske, slik at du slipper å skrive dette inn for hver gang.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Når du kontakter oss via skjema på nettsiden, vil opplysningene du legg inn bli lagra så lenge det er behov for dem for å gi deg de tjenestene du ber om. Data kan også lagres i personlige epostsystemer hos mottaker.

Informasjonen vi innhenter bli ikke brukt i markedsføringssammenheng.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Nettstedet samler samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på nettstedet ved hjelp av Google Analytics. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som nettstedet bruker for å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. I tillegg behandles opplysningene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og behandles ikke individuelt

Informasjonskapsel

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din når du laster inn en nettside.

Vi bruker Google Analytics til å registrere besøksmønstret på nettestedet. Dette verktøyet bruker fire ulike cookies (_utma, _utmb, _utmc, _utmz). Dette kan du finne nærmere informasjon om hos Google Analytics.

HVEM VI DELER DINE OPPLYSNINGER MED

Vi deler ikke opplysningene med noen andre enn de tekniske partnerne som er nevnt.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Tveit båtlag
Tveit
5693 ÅRBAKKA

e-Post: breyho@online.no

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi har tillit til at våre partnere sikrer at data oppbevares forskriftsmessig.

Våre rutiner for datalekkasjer

Det lagres ikke persondata på Tveit båtlag utover det som er nevnt over om informasjonskapsler og kontaktskjema, navn på de som kommentarer etc.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Ingen

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Ingen

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Ingen kjente